2012/06/30

fredag / bildlägret


Dagbok fredag 29/6 2012
Väckning vid 8 och sedan frukost. Efter frukosten provade vi att dansa ”Oh Susanna”. Det var ”önskelektion” på förmiddagen. 4 ville hoppa banhoppning, 2 hoppa på terrängbanan och 3 red dressyr på banan, där tränade vi bla på bakdelsvändning och snygga galoppfattningar.Det var fotouppgifter / målning för de som inte red för tillfället. Vi åt pannbiff m.lök , sås och potatis till middag och bärpaj till efterrätt. Eva körde och hämtade Marion och Simus i Ängelholm medan de andra hade lugn stund och började med tematiden, då alla försökte bli klara med sina tavlor.
Nybakade sockerkaka till fika och så nytt hästpass med lottade hästar, halva gruppen på banan och halva på skritt-tur ner till sjön genom sjöhagen och sedan byte.
När hästarna var utsläppta och stallet städat så samlades vi på ridbanan igen efter att några hämtat in Chanel, Clown och Galizia till gymnkhana-lekarna. , ring på pinne, bollar i däck, gräddbullsätning mm. Vi grillade grillspett som man själva fick göra iordning  + Marschmallows som Linnea bjöd på . Vi avslutade dagen med lite lekar i logen, bla jag gick på torget Vi sjöng godnattvisan vid 22.45 och sedan somnade förhoppningsvis alla
                                                           gräddbullsätning
                                                              full  fart i terrängen