2012/07/01

lördag -bildlägret

dagbok lördag 30/6 
Väckning straxt efter 8 dags att börja packa lite innan frukost. Usch vad det är tråkigt med avslutningsdagar, alltid trist att skiljas när man har kul. 
När vi ätit så hämtade vi in hästarna , hälften valde att rida bort i "trollskogen" och trava och galoppera där och de andra ville jobba på ridbanan. den tiden man inte red på så passade man på att måla klart det sista på tavlorna. Efterridlektionen så byggde vi hoppbanan.
Vi gick ner till sjön och tog ett snabbt dopp innan maten ( tomatsoppa, med korvslantar och makaroner + glass-strut)  Sedan var det att sätta fart, packa klart, ta in hästarna mm. Miranda fixad till "utställningen" under tiden. 
Som avslutning så hade vi en liten hopptävling med stilhoppning på de 5 första hinderna och sedan 1 minuts poänghoppning. Ellen vann , tätt följd av Hanny och på tredje platskom Stina, Bra gjort Allihopa!!! Föräldrarna bjöds på fika medan hästarna togs omhand och så avslutade vi dagen med prisutdelning och DiplomStina har glömt, stövlar, och två jackor!!!, Linnea har glömt sitt regnställ och Ellen sin regn ridjacka!!! nån har glömt sin hårborste!!!! Jag lägger in sakerna i logen om vi inte skulle vara inne när ni kommer för att hämta!!!