2012/07/05

vildmark onsdagDagbok onsdag 4/7 2012
Marina väckte alla vid 8 tiden, Det var lite kaos på morgonen i hästhagarna för Julle och Poppe hade bestämt sig för att dela hage med ”sjöhästarna” och ångrat sig igen men lyckats dra upp många meter staket som jag och Lisa fick fixa innan vi kunde äta frukost, de andra hade hunnit både lära sig schottis steg och äta…
När hästarna var intagna/ och vidgjorda så red gröna gruppen upp på terrängbanan med Miranda och Lisa och blå gruppen red dressyr på ridbanan. Vi bytte i ”halvtid” så det blev ett långt ridpass. Gröna gruppen var klara först med sina hästar så vi gick ner i förväg och svalkade oss i sjön, det blev ett långt bad för dem innan blåa gruppen kom ner och tog ett lite snabbare dopp. Till middag var det korvgryta med ris och jordgubbar med mjölk till efterrätt.
En liten lugn stund hann vi med innan det var tema-tid och alla övade på att göra upp eld och lyckades. Vi fikade innan nästa hästpass. Gröna gruppen hade dekorativ hästvård DVS lärde sig att fläta svans och man när de inte red och blåa gruppen städade stall och loge. På ridningen tränade vi med cavalettibomar och fortsatte med att göra snygga galoppfattningar.
När allt var klart så gick vi genom sjöhagen ner till stranden där Tomas och Daniel hade förberett elden vi grillade grillspett som var och en trädde ihop med kött, paprika, lök och pastasallad till. Några modiga tog sig ett kvällsdopp medan maten blev klar. Vi njöt av en härlig solnedgång . Marschmalows och sockerbitar grillade vi också. Vi lekte en sorts Charader och pepparkakskull en lång stund innan godnattvisan, och sedan promenerade vi upp till gården och sängarna ( tältet för killarna)