2012/08/02

LINDEBOLSBLADET AugustiNu är vi redan inne i augusti, sommarlägren är slut för i år. Det man längtar efter hela året tar slut så fort, redan är det dags att planera inför höstterminen och snart även inför nästa sommar.


Jag hoppas att ni följt vad som hänt här under sommarlägrens ”dagbok” på bloggen och tittat på alla härliga bilder på bilddagboken. Sommaren har varit kall och ganska regning, men ingen har deppat för det, vi ( dvs inte jag) har varit och badat flera gånger varje läger trots vattentemperarurer på endast 17-18 grader ibland, vi har lekt massor, charader, staffetter, crazykort mm och så har vi ridit mycket, Miranda har hållt i terränghoppning och ibland turer till galoppstigen utöver de vanliga lektionerna Marion har varit här och haft voltigeträningar och alla ”allt-i-allos” har varit jätteduktiga och hjälpt till med det som behövts.
Louise och Miranda var tema ledare på bild-lägret och det blev många vackra bilder, både målade och på foto ( era bilder kommer så fort Miranda hinner)
Thomas lärde oss göra upp eld och laga ”utemat” och bygga vindskydd. Sanna och Emma tränade sångarna många timmar om dagen och resultatet på visfestivalens scen var fantastiskt. Marina kämpade på med att fixa god mat till oss mellan de vanliga jobbet på äldreboende.
Nu ska vi ladda om ”batterierna” med semester på Gotland för oss och i hagarna för hästarna.
Ha en fortsatt skön sommar / Eva


Lördagen den 18/8 9.30 -11.30 är det gratis prova-på-lektioner för nya terminsryttare, eller för dig som kanske bara är nyfiken. Föranmäl på eva.f@spray.se senast den 17/8 .

Terminsridningen startar lörd 25/8 och all info kommer ut på bloggen + hemsidan innan tisdag.

Fritids startar v.35.

Ni måste höra av er och tala om i vilken grupp in vill rida i höst, vi planerar att alla som ridit här innan har kvar sin plats men som sagt, maila och bekräfta att ni vill ha ”er” tid eller om ni vill byta grupp eva.f@spray.se senast den 17/8 .

FAVORIT I REPRIS igen !!!!!!
”Hopp/ terräng- tävling”  och  STALLÖVERNATTNING
Lördagen den 8/9
kl.11.30  -13.00 lördagsridning mix-gruppen
Ca 14.00 banbygge och bangång
Första start Kl.14.45-15   Terräng + banhoppning . Hoppa först ”skogs- delen” på terrängbanan, fortsätt sedan in på ridbanan och hoppa banan där, välj 30 -50 -80 cm hinder. Clear round på banan  ( Om det är för vått i skogen blir det bara clear –rund på banan)
 ( Vill man kan man välja att bara hoppa på ridbanan eller bara terrängen)
Pris: 100:- / start , Övernattare (och medhjälpare) betalar bara 50:- / start.
Rosett till alla deltagare.

8-9/9   ”5- KAMP” och övernattning i stallet  för dig mellan ca 7 -15 år endast för sommarlägerdeltagare, terminsryttare och fritidare
(Jag hoppas att några av de äldre, tex allt-i-allor  sover över och håller lite ordning.)
Ni kan delt i eller titta på eftermiddagen tävlingar annars Samling kl.18.00 vid stallet, medtag varma kläder och sovsäck ( ev. liggunderlag men det finns gott om halm!!!) ficklampa + tandborste. + ev gosedjur
 OBS! INGA ANDRA SAKER; DE FÖRSVINNER I HALMEN!!!!
När vi städat och ”Bäddat” i stallet så startar vi med en ”5 –kamp” med hästrelaterade lekar, grillar sedan korv, leker lite till och kryper sedan ner i sovsäckarna i boxar o spiltor i stallet för att sova.
På söndagsmorgonen serveras frukost och sedan blir det hästaktiviteter med pyssel och lite ridning mm. i olika grupper Hemresa kl. 12.00
Pris: 300:- för er som varit lägerdeltagare i sommar
För terminsryttare och fritidare är det reducerat pris, ni betalar endast 200:- ( stoppa pengarna i ett namnat kuvert)
Jag ser gärna att det är ett par föräldrar som stannar och hjälper till under eftermiddagen /kvällen och några andra kommer o hjälper till att servera frukost mm.
Anmäl er snarast på lista i stallet eller via mail eva.f@spray.se eller ring Eva 0431-455494


Alla rid -avgifter ( + medlemsavgiften, om ni är nya ) ska betalas på BG 5137-2688 
Fritidsklubben betalas på BG 5599-5781
Bingolotter finns att beställa betalas på BG 5599-5757