2013/04/24

Vårnytt info om bla Öppet hus


Vårnytt på Lindebolet 2013

Hej, vi lite extra nyheter så därför kommer det ett nytt blad tätt inpå det gamla!
I söndags hade vi ett välbesökt Årsmöte och aktivitetsdag, stugorna blev nymålade, läger-trädgården och ridbana krattade. HÄRLIGT!

Ännu en aktiv helg blir det med ”hälsa-på-dag” för nya sommardeltagare på lördag 27/4 kl.12 -ca 14 med lite hästpyssel , rundvisning och fika. Tänk på att maila mig om ni inte redan gjort det och tala om om ni kommer. eva.f@spray.se
Nu finns det bara ett fåtal lägerplatser kvar, 5-6 på cirkuslägret, 4-5 på hopplägret och en plats var på bild o voltige. Och så finns det platser på daglägerna 10+11/6 + 22-23/7.
Är det någon som har en-eller ett par snälla välridna ponnyer/hästar att låna ut över lägerperioden så hör av er.

Nu närmar sig ÖPPET HUS och klubbträffen 9-10 maj .Vi vill ha många besökare här på ÖPPET HUS 9 maj kl.13 -16 , så hjälp oss att sprida reklamen. Här finns flygblad att hämta och är ni med på facebook så gå in på lindebolarna , gilla sidan och sprid reklamen som ligger där genom att dela med dig till alla dina vänner.
Vi kommer att ha loppis och ser fram emot att ni skänker fina kläder både barn o vuxen, barnsaker i övrigt samt rid/hästsaker, som ni rensat ut. Kan lämnas här senast kl.11 9/5
Vi tar även gärna emot vinster till lotteriet, kanske har ni för mycket blomskott, ju fler vinster ju roligare. Kladdkakor brukar det gå åt många.
Vi behöver hjälp under eftermiddagen med:
Cafeet, grädda våfflor och sälja kaffe/te o kakor 4-6 st Ann-Sofie chefar
Lotteriet 1-2 extra förutom Birgitta som organiserar.
Loppis 1-2 som hjälper Miranda
Ponnyrundor 6 st som leder hästar och delar ut hjälmar. Helen chefar
På tivolit:
Anskitsmålning: Veronica
Fiskdamm: Fam Anglesmark
Bollkastning- Ringar på flaskor- pilkastning- döda råttan- hästskokastning mm behöver bemanning
Ev Tipsrunda
Vi kommer att sälja aktivitetskort 5 olika saker för 50:- eller 12 för 100:- för att slippa hantera pengar o växel.
Underhållning vill vi ha. Någon/ några som vill spela/ sjunga lite???
Voltigeuppvisning max 6-8 st som har övat tidigare samlas kl 10 för samövning
Riduppvisning med en lite ”hinderbana” av ”yngre 6-9 år? ” på Nickolina, Elvis, (Torsten )och Mickis. Säg till om ni vill vara med max 8 st.
Spegelritt med Shadir och Galizia av några duktiga, gärna vuxna?
Agillity: är det fler än Ulrika som har nån hund som vill visa upp sig?
Fler ideer?????
Alla som hjälper till samlas senast vid 11 för att förbereda aktiviteterna.
Ni måste anmäla att ni kommer och vad ni kan hjälpa till med!

När Öppet hus är slut och vi röjt undan så samlas de som vill o äter spagetti o köttfärssås och sedan tar klubbträffen över. Vi har beslutat oss för att skjuta fram klubbmästerskapet till i höst då vi inte hunnit träna ordentligt pga sen terminsstart. Det blir lekar och aktiviteter på kvällen och övernattning för de som vill, vi tränger ihop oss i stugorna , ta med sovsäckar!!!
På fredagen blir det olika hästaktiviteter efter frukost, De som vill kan rida ett dressyrprogram typ clear round . och få en bedömning , eller en ridlektion eller en skogstur. Anmäl helst iförväg vilket du vill. Det kommer att serveras korv/bröd / mos under dagen. Det blir även en teoritipsrunda, stylttävling och vid 16 tiden avslutar vi med ett kuddkrig där ALLA, både stora o små deltager.
Det kostar 250:- för deltagande men har du/ din familj hjälpt till under Öppet hus betalar du bara 150:-
Du MÅSTE ANMÄLA dig senast 5/5 så jag kan planera:

1/6 kommer vi att ha hopptävling på eftermiddagen, maskerad och poänghoppning kanske till o med terränghoppning, vi avvaktar lite med närmare info. Anteckna datumet! OBS! Styrelsemöte och extra årsmöte innan första start!!

Fritids har avslutning torsdagen 30/5 med lekar , skattjakt och tacos vid sjön 15 -18 för alla som vill även om ni inte går på fritids nu, som allt annat måste ni anmäla deltagande.

Höstterminen startar v.34

Ha en fortsatt bra vår så hoppas jag att vi ses riktigt mycket. KRAM från Eva