2014/05/13

LINDEBOLSBLADET maj 2014


Hej o glad vår på er!
Nu är det grönt och fint både på marken och alla träd. Och nu kom det lite regn också efter två snustorra veckor, bra för alla växter. Hästarna njuter i hagarna, stallet är snart färdig-ommålat och de nya toaletterna + dusch är nästan helt klart, perfekt inför sommaren.
I torsdags kom det en ny häst Amerigo , korsningsponny ( arab) maxad D , palominofärgad med bläs, snäll, trevlig och välriden. Ett par extraponnyer är också bokade och kommer lagom till lägerstarten.

Det finns fortfarande några lägerplatser kvar på dans, voltige, hopp och sånglägren och någon plats på minilägret, skynda dig att boka: www.lindebolarna.se /ridläger.

Nu under maj är lektionerna i full gång 5 dagar/vecka , är det nån som vill provrida / boka privatlektioner så hör bara av er.
...........................................................................................................................................................
Torsdagen den 29/5 Är det i vanlig ordning ÖPPET HUS kl. 13-16 med våffelcafe, ponnyrundor, häst o vagn, ”Tivoli”, tipsrunda och någon rid-uppvisning.
Vi hoppas att ALLA närboende + terminsryttare/fritidare, med familj ställer upp och hjälper till under eftermiddagen. Vi brukar sälja kladdkakor också i cafeet om det är några som vill baka. . Anmäl er via mail eller på lista i stallet. Dessutom behöver vi hjälp att sprida ut reklam så att det kommer mycket folk.

Så fort vi röjt undan efter Öppet hus så har vi ett extra ÅRSMÖTE , med de bordlagda punkterna.

Efter öppet hus så startar KLUBBTRÄFFEN med övernattning. miniålder för övernattningen 8 år , alla som vill är välkomna! Det blir lite tävlingar och lekar.
På torsdagskvällen blir det hopptävling och styltgång,mm. På fredagen så blir det dressyr , man kan rida upp för ryttarmärkena bla. Det blir också teori tipsrunda. Och ev.voltigetävling på Mumrik och så avslutar vi med kuddkrig ca 15.00

Kvällsmat, frukost och lunch, övernattning , lån av häst och de olika tävlingarna ingår för 250:- / person för er som är med och hjälper till på Öppet hus. 400:- för er andra.
Anmäl er på mail eller på lappar i stallet senast 25/5
...........................................................................................................................................................
1/6 är det sista ridgången för terminen.
Fritids har avslutning för både onsdags och torsdagsgrupperna onsdagen 4/5 15-18 (ingen ridning) Vi kommer att vara på stranden vid sjön äta tacos, leka en massa lekar och bada om det är fint väder. Jag behöver hjälp med skjuts hit om det är nån som är ledig och kan. Även du som inte går på fritids i vanliga fall är välkommen att vara med på avslutningen om du anmäler dig.
Sommarens ridläger startar torsdagen den 12/6 och håller på till sönd.27/7 Vi avslutar med en hopptävling, öppen för alla som vill. (Mera info på bloggen) . Sedan har hästarna och vi semester v31-32-33 , ridning och fritids startar igen v.34-35

Följ gärna vad som händer här på bloggen, på sommaren brukar jag lägga ut många nya bilder nästan varje dag.

Ha det bra och hoppas att vi ses mycket /KRAMAR från Eva