2015/05/03

Lindebolsbladet maj 2015

Lindebolsbladet maj 2015

Hej och glad vår allihopa! Solen lyser idag, vitsippor och kabbleka blommar för fullt i skogen och snart är alla träden utslagna.
Tack för all hjälp förra söndagen på arbetsdagen, lägerträdgården och stugorna städade, gårdsplanen krattad, alet nere i sjöhagen bortsågat och lite annat. Känner ni att ni missade dagen så finns det mycket mera att göra så bara säg till när ni kan.
Vi hälsar Lotta välkommen hit. Hon är en Ölandshäst, linfux med glosöga, 146 cm hög och 5 år gammal . Hon verkar trivas bra och har gått med på några lektioner redan, hon är väldigt snäll och söt.
Nu närmar sig Öppet hus och klubbträffen.  Torsdagen 14 maj 13 -16 är det Öppet hus, Vi behöver mycket hjälp med bl.a., våffelcafé, ponnyrundor, tivoli m.m. Och reklamutdelning, ni får affischer nästa gång ni är här att dela ut bland släkt och grannar. Det kommer att finnas listor i stallet att skriva upp sig på vad man vill hjälpa till med, har man inte vägarna förbi innan Öppet hus så går det även jättebra att mejla! (eva.f@spray.se) Så alla föräldrar och barn samlas 11.30 och är klara ca 17.00.
Direkt därefter blir det kvällsmat (spagetti och köttfärssås) och på kvällen blir det hopptävling i 3 klasser och lekkväll för alla som hjälpt till . Det går bra att åka hem och sova för de som vill det, de som vill övernatta ta med nattsaker och sovsäck och ev. ficklampa.  Det blir övernattning i stallet, vi storstädar och bäddar med ny ren halm att sova på (ev. stugor för de vuxna). För på fredagen så blir det tävlingar och lekar hela dagen avslutning och prisutdelning ca 17.00 . Läs mera i infon nedan!
Klubbtävlingar: 
Klass 1 ” nybörjarklass: bombana, dressyr- ryttarmärke1, (lätt bana i skritt och trav) teori och voltige.
Klass 2 Lilla klubbmästarklassen, hoppning 40 cm, dressyr LC:2, teori och voltige
Klass 3 Klubbmästarklassen, (du som tidigare vunnit LKM eller är över 15 år måste tävla i denna klass), hoppning 60 cm, Dressyr LB:1, teori och voltige
Pris: 500: - för hela träffen inkl. tävlingar, övernattning, mat och lekar (om du bara vill tävla i en enstaka gren kostar det 200: - )
OBS! du måste betalat medlemsavgift 2015 för att delta.
Sommarlägren är nästan fulla, härligt, har du ännu inte anmält dig så finns det endast 2 platser på voltigelägret 28/6 -2/7 , platser på daglägret 3/7 + 4/7 och på sång och gymkhana lägret sönd 5/7 – fredag 10/7 (OBS! ändrat datum ) och ev. nån (1-2)  platser kvar på mini lägret 14 -16/7 . Vi saknar blanketter från en del av er, känner ni på er att ni inte skickat in anmälningsblanketterna ännu så var snälla att gör det NU!
Ser fram emot att ses snart!

Kram Eva, Miranda, Sanna