2015/11/13

November-december-15

Hej, nu under veckan kommer även Mickis, Sören, Frazze och Torsten upp till Båstad och Vinterterminen i Båstad startar nu under v.47 . Miranda meddelar om tider nu i helgen om ni inte redan fått besked, då det blivit en del mindre tids-ändringar från urprungsplanen.

Hösten kom nu i veckan, med en del regn, så nu har alla hästarna fått täcken( de flesta är ju klippta) , men det är ju "varmt" fortfarande, dygnstemperatur på mellan +9 -+15 grader,  i mitten på november,  kan man inte klaga på!!!

Nästa söndag 22/11 är det julskyltning i Munka Ljungby. Vi tar dit ett par ponnyer som får gå ponnyrundor  ca 13 -17 och så kommer väl Lindebolstomten dit med fina paketer . Är det några föräldrar som kan hjälpa till med ponnyrundorna , leda eller ordna kön eller annat ett par timmar så är det jättebra,ni behövs! hör av er till Eva , eva.f@spray.se , 0431-455494  Tack!

Lördagen den 5 /12 är det intro på vinterskötarkursen  start kl.10, Vi kommer att prata om och titta på vad man kan förvänta sig att få göra under vintern, det finns platser kvar på kursen så är du nyfiken så kom gärna på introt.
 Vi ska också julpynta i stallet den här dagen Alla som vill hjälpa till är Välkomna kl 11, anmäl helst i förväg!

Lördagen 12/12 Är det JULKLAPPSRITT  och sen LUCIA ritt på kvällen. mera info kommer .